Workshops

Bloemschikken? Da’s leuk…!

Bij Pure flower kan je een programma volgen van verschillende workshops. Van oktober tot mei kan je iedere maand op een vaste avond of ochtend een mooi bloemstuk komen maken.

De onderwerpen en manieren waarop we een schikking maken verschillen iedere keer. We volgen de seizoenen en werken steeds met verse materialen en andere ondergronden. In totaal zijn dit 8 workshops. Vind je dit teveel? Er is ook de keuze om 4 workshops te volgen. Deze vinden plaats in het najaar, met Kerst, voorjaar en zomer. Toch liever een losse workshop? Schuif een keer aan bij een van onze vaste groepen op een avond of een ochtend, bijvoorbeeld met de Kerst. De workshops vinden plaats op dinsdagavond, woensdagavond of donderdagochtend.

Ook een workshop organiseren met vriendinnen of collega’s is mogelijk. Je kan bij ons terecht, groepen vanaf 10 tot 20 personen.

Onze workshops zijn inclusief alle bloemen, blad, materialen en begeleiding, koffie of thee en vinden plaats op onze locatie aan de Slachthuiskade 4 te Poeldijk.

Informeer naar de mogelijkheden en de kosten via de mail of via het contactformulier.